muzikál Noc na Karlštejně

Císař opět po roce stráví noc v Dobřichovicích

   Noc na Karlštejně je původní muzikál zpracovaný na motivy slavné divadelní hry Jaroslava Vrchlického. Unikátní představení svedlo na jedno jeviště profesionály i amatéry, kteří jsou doma v kraji kolem dolního toku řeky Berounky. Poberounský divadelní soubor hru uvádí každé léto od roku 2006 – za tu dobu jej zhlédlo bezmála šedesát tisíc diváků po celé republice, resp. na Slovensku.

 

   Původní muzikál Noc na Karlštejně poberounský soubor prvně uvedl na nádvoří zámku Dobřichovice v létě 2006. Od samého začátku v něm vedle místních ochotníků excelovali Vladimír Čech, Jan Rosák, Pavel Vítek či brilantní kytarista Štěpán Rak. Vladimír Čech nás sice předloni opustil, ale v roli Otce Vlasti jej zastoupil jiný skvělý herec – Václav Vydra. Do souboru navíc postupně přibyly další populární tváře: Lumír Olšovský, Petr Jančařík, Jan Matěj Rak a nově také výborná muzikálová zpěvačka Michaela Nosková.

v pátek 2. 6. a v sobotu 3. 6. 2017 od 21:00 hodin - muzikál Noc na Karlštejně na nádvoří zámku 

 předprodej  vstupenek v Informačním centru Dobřichovice

vstupné dospělí – 250,- , důchodci a děti do 12 let - 200,-

 

v pátek Vám nabídneme skvělé občerstvení od 17 hodin do nejméně 23 hodiny, těšíme se na Vás s nabídkou originálních nejen vinných výrobků

v sobotu pak  od 12 hodin do nejméně 23 hodiny